Se Miljøtæppers specialtilbud og rabatkoder

Specialtilbud hos Miljøtæpper

Miljø Tæpper, Gulve & Gardiner Aps har siden 1976 hjulpet private såvel som erhvervskunder i deres søgen efter den bedste kvalitet i tæpper, gulve og gardiner til overkommelige priser.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Se vores specialtilbud

Vi har gennem flere år i branchen skabt et solidt kendskab til de absolut bedste produkter indenfor branchen, og er i dag leveringsdygtige i kvalitetsprægede løsninger til kunder, både i det private og til erhverv. Her på siden, kan du opleve nogle af de special tilbud vi promoverer, og læse meget mere om hvad vi kan tilbyde dig, som kunde hos os.

Benyt rabatkoder til Miljøtæpper

Hos Miljø Tæpper, Gulve & Gardiner Aps, finder du et stort udvalg af tæpperester til overkommelige priser. Lige nu og her, tilbyder vi en bred vifte af tæpperester, og du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, farver og mønstre. Du finder typisk tæpperester i størrelser mellem 3-15 kvadratmeter, eller 15-30 kvadratmeter. Du kan bruge rabatkoden “Rester2024” og få 30% rabat på dit næste køb af tæpperester. Rabatkoden er gyldig på vores online webshop og ude i vores butikker indtil den 31.07.2024. 

Hos Miljø Tæpper, Gulve & Gardiner Aps kan du tilgå rabatkoder, som ét af vores special tilbud. Du kan også benytte rabatkoden “Afpassede2022” og spare ekstra 20% på alle afpassede tæpper, når du afregner ved kassen. Du kan finde et stort udvalg i afpassede tæpper hos os, og vi har tæpper indenfor alle prisklasser og i forskellige kvaliteter. Se vores afpassede tæpper og find rabatkoden lige her.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Book et gratis besøg af vores tæppe-, gulve- og gardinbus

Du kan bestille et besøg af vores gulv-, tæppe- og gardinbus allerede i dag, og i samme omgang giver vi dig 10% rabat på alle vores gardiner efter mål, samt markiser og solafskærmninger. Oveni forærer vi dig god rådgivning, opmåling og et tilbud helt omkostningsfrit.

Hvis du er i sparetider og ikke kan betale det fulde beløb lige nu og her, tilbyder vi også at du kan afbetale dit køb, rentefrit, over enten ti eller tyve måneder.

Vores gulv-, tæppe- og gardinbus kører ud, i en radius på 30 kilometer, fra vores butikker uden at det koster dig noget. Her har vi medbragt professionel rådgivning samt et udsnit af hele vores sortiment, fordi vi mener, at det er vigtigt at se gulve-, tæpper- og gardiner i de omgivelser de skal monteres i, inden man stiller sig fast besluttet på at investere.

Samtidig giver det også vores kunder mulighed for at kunne se kvaliteten af materialerne.

Hvis du er interesseret i at få besøg af vores gulv-, tæppe- og gardinbus, skal du blot udfylde formularen ovenover, hvorefter vi kontakter dig og finder en dag, hvor en af vores professionelle fagmænd kan komme forbi med professionel rådgivning og et udsnit af vores flotte designs.

Få hjælp af vores kompetente medarbejdere

Hos Miljø Tæpper, Gulve & Gardiner Aps har vi en yderst kompetent medarbejderstab, der til dagligt vejleder både private og erhverv, i deres søgen efter tæpper, gulve eller gardiner, for at sikre den bedste løsning for dig eller din virksomhed. Vi sætter en dyd i at holde vores aftaler og skabe en god og langvarig kunderelation, der er baseret på gensidig tillid og gode løsninger.