Køb Rullegardiner i Rødovre og Kastrup

Rullegardiner hos Miljøtæpper

Hos Miljøtæpper kan du finde flotte rullegardiner, som er designet til at passe ind i det danske hjem, hvor der er fokus på godt design og gode materialer.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Holdbare Rullegardiner

Vores rullegardiner kommer i flere forskellige farver, som gør det nemt for dig at vælge den, som passer ind i dit hjem. Vores rullegardiner er lavet af holdbare materialer, som gør, at de har en lang levetid, efter de er blevet sat op i dit hjem. Vores rullegardiner er designet, så rullemekanismen i gardinerne kan holde til det faglige slid, som de udsættes for hver eneste dag.

Rullegardiner med eller uden mørklægning?

Skal du bruge dine rullegardiner i køkkenet eller i stuen, så er der ikke behov for mørklægning. Her er det godt, hvis der kommer en anelse lys igennem dine rullegardiner, da dette giver en behagelig fornemmelse og stemning i rummet. Er dine rullegardiner dog til børneværelset eller til soveværelset, så er det en god ide at finde nogle mørklægningsrullegardiner, som kan skærme for morgen- og aftensol, så det er nemmere at opnå den bedste søvn muligt. Rullegardiner med mørklægning kan skærme meget for lyset uden for, mere end du for eksempel ville finde hos plissegardiner eller persienner.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Sådan plejer du dine rullegardiner

Når du får dine rullegardiner med hjem, så er det en god ide, at du sætter dig ind i, hvordan du kan give dem det bedste liv muligt i dit hjem. Når du køber rullegardiner, så er det ikke nødvendigt med mere end en aftørring med en ren, lunken klud, første gang du ruller dem ned. Dette gør, at du fjerne overskydende farve fra dine gardiner, så de ikke smitter af på dine hænder eller andet omkring dem. Det er også en god ide, hvis du anskaffer dig rullegardiner med mørklægning, at dine rullegardiner ikke står unødvendigt i direkte sol. Dette kan have en negativ effekt på udseendet af gardinerne, og det er derfor en god ide at rulle dine rullegardiner op, når de ikke er i brug. Dette vil give dem en længere levetid, hvor de bevarer deres flotte farve, som de havde, den dag du købte dem.

Der er altså flere forskellige løsninger, når det kommer til gardiner, og det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvordan du kan udnytte dem i dit hjem. Husk på at du altid kan finde råd og vejledning hos Miljøtæpper.

Vi tilbyder også gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gulvtæpper

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige gulve, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulvtæpper.

Se vores gulvtæpper

Du kan se vores tulvtæpper her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner