Køb Lamelgardiner i Rødovre og Kastrup

Lamelgardiner hos Miljøtæpper

VIl du gerne pifte dit hjem op med nye lamelgardiner? Så kan du her hos Miljøtæpper finde et stort udvalg af forskellige typer af lamelgardiner, som alle er skabt til at kunne være en del af et dansk hjem.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Lamelgardiner skabt i godt materiale

Vores lamelgardiner er skabt i gode materialer, som gør, at du kan få glæde af dem i mange år ud i fremtiden, mens de er designet til, at du kan vælge mellem flere forskellige typer af gardiner, så du kan finde lige præcis de lamelgardiner, som passer ind i dit hjem. Vi har både lamelgardiner mørklægning og lamelgardiner uden. Derudover kan du også få dine lamelgardiner i lige præcis de mål, som du har brug for til dine vinduer, hvilket gør, at du nemt og enkelt kan skabe et flot helhedsindtryk i alle dine rum.

Indret med lamelgardiner

Når du skal indrette med lamelgardiner, så er der ikke mange regler, som du behøver at følge. Et af de få krav, som du skal huske, når du skal montere dine lamelgardiner er, at dine vinduer skal være lange. Det skal altså være vinduer, som er længere end det almindelige vinduer, som er sat midt i væggen, da det ellers giver et sært udtryk at indrette med lamelgardiner. Når du indretter med lamelgardiner, så kan du frit vælge mellem den type af gulv og gulvtæppe, som du gerne vil have i rummet. Vores type af gardiner står flot sammen med trægulve eller måske laminatgulve, men dette betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af vores lamelgardiner, skulle du have interesse i et væg-til-væg tæppe.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Vedligeholdelse efter køb

Når du skal vedligeholde dine nye lamelgardiner, så er det en god ide at anskaffe sig en mikrofiber klud. Dette gør det nemmere at fjerne støv fra lamellerne, uden at de går i stykker. Når du får dine lamelgardiner hjem, så er det også en god ide at tørre dem efter med en hårdt opvredet, lunken klud, som kan fjerne eventuelle farverester fra fabrikken. Dette gør, at de ikke smitter af på dine hænder eller andet. Når du skal rengøre dine lamelgardiner, så er det en god ide ikke at gnide for hårdt, men i stedet tage lamellen ned fra stangen og lade den være i blød. På denne måde vil snavset blive opblødt, og det vil være nemmere at fjerne pletter uden at lave huller eller anden skade på lamellen.

Du kan finde mere information omkring vores mange typer af gardiner på vores hjemmeside, og mangler du vejledning, uanset om det er i forhold til valget af dine nye gardiner eller i forhold til opsætning og vedligeholdelse, så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med gode råd, og du kan i dag booke et møde, så du kan få den hjælp, som du har brug for. Hos Miljøtæpper sætter vi pris på kvalitet og godt design, og vi er derfor sikre på, at du kan finde det, som du mangler til lige netop sit hjem i vores sortiment.

Vi tilbyder også gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gulvtæpper

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige gulve, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulvtæpper.

Se vores gulvtæpper

Du kan se vores tulvtæpper her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner