Køb gulvtæpper i Rødovre og Kastrup

Gulvtæpper hos Miljøtæpper

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Gulvtæpper til ethvert behov

Kvalitets gulvtæpper går aldrig af mode, og i de senere år er gulvtæpper igen blevet mere populære i de danske hjem. Gulvtæpper giver en anden fornemmelse i hjemmet end trægulv eller laminat-gulve, de holder bedre på varmen og er mere lyddæmpende, så akustikken i rummet forbedres.

Løse Tæpper - Miljøtæpper

Løse Tæpper

Du har uendeligt mange muligheder, hvis du vil indrette med løse tæpper. Du kan overveje, hvilken farve du er på udkig efter, hvilken størrelse det skal være og ikke mindst hvilken form.

Væg-til-Væg Tæpper

Væg til væg-tæpper egner sig godt til flere af hjemmets rum, fx spisestuen. Tæppet sikrer, at både dine, og dine gæsters, fødder forbliver varme under lange middage.

Erhvervstæpper hos Miljøtæpper

Erhvervs Tæpper

Vil du gerne have erhvervstæpper fra Miljøtæpper, så er der ikke mange indretningskrav at følge. Vores erhvervs tæpper er skabt til at gå fra væg-til-væg.

Tæppefliser

Med tæppefliser kan du kombinere i alverdens farver og opnår derved et personligt præg på din indretning. Du kan lade kreativiteten få frit spil, når du vælger at mixe og matche.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Vedligeholdelse og rengøring af gulvtæpper

Står du og mangler et gulvtæppe til børneværelset, stuen eller måske kælderen?

Hos os kan du få væg til væg gulvtæpper i forskellige stilarter og forskelligt materiale, så du netop kan få den fornemmelse af rummet, som du går og ønsker dig.

Det er nemlig ikke alle tæppetyper, som er lige gode til hvert rum.

Derfor har vi opdelt vores tæppekategorier, så du nemt kan finde rundt i hvilket tæppemateriale, der passer til hvor i hjemmet.

Vores sortiment af Sisaltæpper er for eksempel godt til rum, hvor der er meget trafik, som i gangen – da tæpperne er fremstillet i naturfibre og derved slidstærke.

Vores store sortiment indeholder blandt andet væg til væg tæpper og mindre tæpper til børneværelset, som kan engagere dit barn på en anden måde end et trægulv vil kunne.

Se nærmere i vores sortiment, hvor der både er gulvtæpper til drenge og piger.

Naturligt look med Gulve fra Miljøtæpper

Vedligeholdelse og rengøring af gulvtæpper er vigtigt for at dit gulvtæppe holder sig pænt og rent i så lang tid som muligt.

Der er forskel på vedligeholdelse og rengøring af gulvtæpper, og det er vigtigt at skelne mellem de to.

Vedligeholdelse af gulvtæpper er den ugentlige aktivitet at støvsuge eller feje gulvtæppet, som er med til at bevare gulvtæppets kvalitet og stand i så lang tid som muligt.

Rengøring af gulvtæppet er en længere proces – ofte dyrere proces – som indebærer en rensning af gulvtæppet.

Ved korrekt vedligeholdelse af gulvtæppet kan du mindske hyppigheden af rengøring. Vedligeholdelse af gulvtæpper kræver ikke andet end en god støvsuger og grundig støvsugning.

Vi har også tilbehør til opsætning og rengøring af gulvtæpper