Køb Gulve i Rødovre og Kastrup

Gulve hos Miljøtæpper

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Gulve til privat og erhverv

Gulve går aldrig af mode, og har været fast inventar i det danske hjem i årtier nu. Trægulvet er blandt andet med til at give hjemmet et naturligt udtryk, og er med til at gøre stuen og køkkenet mere indbydende. Trægulvet har været på mode længe, da designet er tidsløst og signalerer luksus på den naturlige og gode måde.

Mangler dit hjem et nyt trægulv, da gulvet knirker eller er blevet slidt, er du kommet det rette sted hen. Hos os har vi mange års erfaring med lægning af trægulve og vi har et stort sortiment af trægulve og mange andre gulvtyper, som vil kunne passe dit behov.

Trægulve

Trægulve er manges foretrukne valg til gulvbelægningen i hjemmet, og mange vælger samme type trægulv til de fleste af hjemmets rum.

Laminatgulve

Projekt nye gulve er ofte omstændigt samtidig med, at det kræver en række større og gennemtænkte beslutninger. Det er trods alt ikke hver dag, man skifter gulv.

Linoleum Gulve

Linoleum er for dig, som ønsker en slidstærk og naturlig overflade, der ikke er bleg for at blive beskidt. Linoleum er nemlig utrolig rengøringsvenligt, eller med andre ord utrolig børnevenligt.

Vinylgulve

Vinylgulve er en overvejelse værd, hvis du står og mangler nyt gulv som gerne må være både personligt og let at vedligeholde. Vinylgulve er stilfulde, robuste og nemme at rengøre.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Stort sortiment af forskellige gulvtyper

Hos os kan du primært finde tre typer gulv; Laminat-, træ- og linoleumsgulve. Der er stor forskel på de tre gulvtyper, og vil gerne hver deres fornemmelse alt efter hvilken rum, de bruges i.

Trægulve er en af de mest populære gulvtyper, og det skyldes, at det giver en naturlig fornemmelse i rummet, samtidig med at trægulve kan komme i mange forskellige træsorter. Det vil give dit hjem et unikt udtryk.

Laminatgulve er slidstærke gulve, der er funktionelle og nemme at vedligeholde. Laminatgulve er ikke produceret af træ eller sten, men imiterer udtrykket af disse og er derfor ofte en billigere løsning, der giver samme udtryksmæssige fornemmelse. Laminatgulve er nemme at vedligeholde og rengøre.

Til sidst har vi linoleumsgulve, som er praktiske og har stor personlighed. Samtidig er linoleum en miljøvenlig løsning, da produktionen og lægningen af linoleum ikke er miljøskadende.

Vedligeholdelse af gulvet

Vedligeholdelsen af gulv afhænger af hvilken type gulv, du har lagt.

Trægulv kræver mest vedligeholdelse, da det kræver behandling med visse produkter og i værste fald en afslibning, for at kunne bevare sit udtryk over en lang periode.

Men den daglige vedligeholdelse af alle tre typer gulv kræver det samme.

Ugentlig støvsugning og månedlig vask af gulvet – uanset type – er med til at bevare kvaliteten og den gode stand af dit gulv.