Køb Væg til væg tæpperi Rødovre og Kastrup

Væg til Væg Tæpper hos Miljøtæpper

Væg-til-væg tæpper skaber en varm og komfortabel atmosfære i ethvert rum. De er ideelle til både stuer, soveværelser og kontorer, og de fås i mange forskellige stilarter og farver, der passer til enhver indretning.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Bredt udvalg af væg-til-væg tæpper

Væg til væg-tæpper kommer i mange former og størrelser. Du kan få et blødt væg til væg-tæppe, et langhåret, et væg til væg-tæppe af uld – du kan få mange forskellige slags.

Er du i tvivl om, hvorledes vi har det tæppe, du leder efter, er du altid velkommen til at hive fat i os i en af vores butikker.

Uanset om du er på udkig efter væg til væg-tæpper til soveværelset, kontoret eller børneværelset, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed. 

Indret boligen med væg til væg-tæpper

Tæpper er en god måde at få varme ind i hjemmet, men tæpper i farver kan også give liv til boligen.

Du kan få et elegant og eksklusivt hjem med tæppekollektionen Epoca Texture, som findes i farver såsom blomme og en vintage blå.

Flotte og lette gardiner i samme farvenuancer vil komplementere det samlede udtryk.

Ønsker du en flot kontrast til dine mørke og tunge møbler, kan du med fordel gå efter AW’s kollektion; Vibes Saxony i en cool karrygul.

Væg til væg-tæpper egner sig godt til flere af hjemmets rum, fx spisestuen. Tæppet sikrer, at både dine, og dine gæsters, fødder forbliver varme under lange middage. Væg til væg-tæpper er også gode til børneværelset og findes i adskillige farver og mønstre.

Et vejbanetæppe med bymotiv tilfører humor til børneværelset og sikrer mange timers leg for de mindste. Gulvtæpper til børneværelset er en rigtig god idé, bl.a. fordi det virker støjabsorberende, og så er det mere rart at lege på end et bart gulv.

Du kan også vælge væg til væg-tæpper til soveværelset, så du slipper for at træde ud af sengen og direkte ned på en kold overflade.

Tæpper til arbejdspladsen

Væg til væg-tæpper egner sig også godt til erhvervsmæssige indretninger. Her skaber tæpper varme og en hyggelig atmosfære.

Det er muligt at finde tæpper i forskellige prisklasser. Danfloor Baltic Basic og MAXIMAL 2000 er to gode eksempler på solide tæpper til en god pris.

Ønsker du eksklusive tæpper til dit firma er Fletco Højer Kontrakt Original et oplagt valg.

Tæppet er en sand klassiker indenfor tæppeverdenen og har eksisteret siden 1899. Desuden findes tæppet i 12 forskellige farver, så det er muligt at finde et tæppe til enhver slags virksomhed.

Arbejder du i en kreativ branche eller tilbyder du terapi, kan farvede tæpper være oplagte til venteværelset eller til et kontor, der gerne må udstråle kreativitet, modernitet og vildskab.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Vedligeholdelse af væg-til væg-tæpper

Mange er skeptiske overfor tæpper, da tæpper umiddelbart fremstår mere besværlige at vedligeholde end for eksempel trægulve gør.

Trægulve kræver dog også vedligeholdelse, og der er fordele ved at vælge væg til væg-tæpper, som trægulve ikke kan efterleve. Fx er det ofte nemmere at se skidt og snavs på trægulve, end det er tilfældet med tæpper.

Derudover skal du med tæpper ikke frygte ridsede gulve, når du støvsuger, eller når du flytter dine møbler rundt. En god måde at beskytte sine væg til væg-tæpper er ved at imprægnere dem, så de bliver mere modstandsdygtige.

Det gælder først og fremmest om at fjerne alt det ‘løse’, og ved våde pletter kan du med fordel starte med at duppe pletten med køkkenrulle. Det er vigtigt, at du ikke gnider på pletten, da dette vil forværre den.

Dernæst kan du fjerne resten af pletten ved at duppe med lunkent vand eller med pletrens.

Vi tilbyder også gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gardiner

Miljøtæpper også et fantastisk udvalg af gardiner. Uanset om du leder efter gardiner til stuen, soveværelset eller kontoret har vi et stort udvalg at vælge imellem. Lad os hjælpe med at skabe det perfekte look

Se vores gardinløsninger

Du kan se vores udvalg af gardiner her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner

Derfor er væg til væg-tæpper en god idé

Denne type tæpper fungerer godt i mange henseender. Det kan bruges i soveværelset, i stuen, på børneværelset – faktisk hvor end du har lyst til at bruge det.

Derudover kan følgende fordele nævnes:

1. Bedre gangkomfort – Findes der noget bedre end at vade rundt på et blødt og lækkert tæppe? Ikke meget i hvert fald. Med et væg til væg-tæppe sikrer du et behageligt og komfortabelt underlag i dit hjem, der desuden virker stødabsorberende og dermed skåner dine fødder skridt for skridt.

2. Det er lydabsorberende – Det larmer per definition langt mindre, når du går på en blød overflade, end når du går på en hård overflade. Derudover vil støj i hjemmet generelt ikke brede sig i lige så høj grad, fordi tæppet absorberer den.

3. Det holder på varmen – Investerer du i et væg til væg-tæppe, sparer du samtidig på varmeregning. Tæpper har nemlig den fordel, at de virker varmeisolerende. Med andre ord: De holder på varmen.

Skulle du have brug for endnu mere overtalelse, er du altid velkommen til at kontakte os både på telefone-mail og via vores kontaktformular.

Ferielukket i Rødovre

Vores butik i Rødovre holder ferielukket fra d. 23/8 – 6/9, begge dage inklusiv.

Amager butikken er åben som normalt.