Køb Gardiner i Rødovre og Kastrup

Gardiner hos Miljøtæpper

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Gardiner til alle slags hjem

Gardiner kan transformere hjemmet og være med til at gøre hjemmet mere personligt. Der findes mange forskellige typer gardiner, og hver typer har hver deres praktiske fordel, men også forskellige stilarter. Gode gardiner skal ikke bare skygge for solen, men derimod også være med til at binde rummet sammen til en samlet helhed.

Hos os har vi et stort udvalg af alle slags gardiner i forskellige størrelser og længder, så hver type kan tilpasses til netop dit behov. Gardiner kommer i et varieret udvalg, herunder som plissegardiner, mørklægningsgardiner og panelgarderinger, samt mange flere forskellige typer.

Husk at vi også har tilbehør til boligen og hjemmet.

Persienner

Persiennevalg hos Miljøtæpper kræver grundige overvejelser og store beslutninger, da udskiftning ikke er dagligdags. Vi tilbyder en bred vifte, der passer til dit hjem og din stil.

Rullegardiner

Hos Miljøtæpper kan du finde flotte rullegardiner, som er designet til at passe ind i det danske hjem, hvor der er fokus på godt design, gode materialer og i flere farver.

Lamelgardiner

Vores lamelgardiner er skabt i gode materialer, som gør, at du kan få glæde af dem i mange år ud i fremtiden, mens de er designet til, at du kan vælge mellem flere forskellige typer af gardiner.

Plissegardiner

Hos Miljøtæpper er det muligt at få monteret dine vinduer i hjemmet, når de bliver leveret. Dog er det også muligt, at du selv, nemt og enkelt kan montere dine plissegardiner over dine vinduer.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Gør stuen komplet med flotte gardiner

Modsat soveværelset vil man oftest gerne have noget lys ind, selvom solen står skarpt ind ad vinduerne. Der er heldigvis mange typer gardiner, som stadig lukker lys ind efter, de er blevet trukket for.

Det kan blandt andet plisségardiner og duetter. Disse gardintyper lukker lys ind samtidig med at de tager den værste skarphed for solen, som gør at du ikke skal knibe øjnene sammen, når du befinder dig i stuen. Derudover kan lamelgardiner og silhuette-gardiner betjene samme effekt, men gøre det på en anden måde. Der er mange forskellige gardintyper, og det kan være svært at finde den helt rigtige til dit hjem. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os for hjælpe. Vi har gardin konsulenter til rådighed, som er eksperter i gardinløsninger og står klar til at hjælpe dig med dine behov og spørgsmål.

Kvalitetsgardiner og elektriske løsninger

Hos os sælger vi kun gardiner af højeste kvalitet. Vi har valgt kun at forhandle to mærker: Luxaflex og Faber. Begge disse gardinmærker 100% danske. Vi har valgt disse to gardinproducenter, da de producerer gardiner i højeste kvalitet med et nordisk design, som passer ind i alle hjem.

Størstedelen af vores gardiner kan monteres med en elektronisk løsning, hvilket med andre ord vil sige, at du ikke behøver rejse dig for at rulle dine gardiner op eller ned. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at elektroniske løsninger skal installeres af en autoriseret el-installatør, medmindre der er tale om produkter med plug-in strømforsyning. Hvis du er i tvivl, forhør dig hos en af vores eksperter.

Skal stuen eller hjemmet piftes endnu mere op, har vi et stort udvalg af trægulve og gulvtæpper.