Køb Tæpperfliser I Rødovre og Kastrup

Tæpperfliser hos Miljøtæpper

Hvis du tænker, at væg til væg tæpper begrænser dig i at udfolde dig kreativt, er tæppefliser måske din bedste løsning.
Med tæppefliser har du frit spil, og du kan derfor kombinere frit af alverdens farver.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Bredt udvalg af væg-til-væg tæpper

 De mange muligheder med Tæppefliser gør, at du kan sætte et personligt præg på både din bolig og virksomhed. Det er den praktiske og mest fleksible tæppeløsning. Tæppefliser kendetegner sig særligt ved at være slidstærke.

Hos Miljøtæpper garanterer vi tæppefliser af høj kvalitet, der skåner dit gulv og pryder din indretning.

Indret med tæppefliser

Med tæppefliser kan du kombinere i alverdens farver og opnår derved et personligt præg på din indretning. Du kan lade kreativiteten få frit spil, når du vælger at mixe og matche med de forskellige farver af tæppefliser, vi udbyder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Tæppefliser er løsningen til dig, der ikke vil begrænse dig af det typiske gulvtæppe, hvor tæppet dækker hele rummet. Når det er sagt, har du også rig mulighed for at vælge en løsning, hvor du monterer dine tæppefliser i samme farve.

Hvis du har et rum med trægulv, kan du lege med indretningen. Da tæppefliser lægges som fliser, kan du montere tæppefliserne i samme rum med trægulvet. Selv ensfarvede tæppefliser vil skabe et spændende udtryk.
Tæppefliser er også rigtig populære på arbejdspladsen, da de først og fremmest er med til at skabe en hyggelig arbejdsatmosfære. Derudover er de nemme at gøre rene. Det sparer dig både tid og besvær i hverdagen.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Tæppefliser montering

Tæppefliser monteres på samme måde som andre fliser. De har desuden den fordel, at enkelte fliser kan skiftes ud.

Det betyder, at i tilfælde af slid eller eventuel genstridig plet, kan du med nøjes med at udskifte en flise af tæppet. Det kan du overveje, når du sammenligner med væg til væg-tæpper.

Vi leverer tæppefliser, der egner sig både til det private, men er også velegnet til moderne kontormiljøer. Det er en af de mest fleksible gulvløsninger, der giver nem adgang til gulvet under tæpperne.

På kontorer skal der være mulighed konstante forandringer. Med tæppefliser får du nem adgang til kabelgulvet i tilfælde af, der skal laves nye indstillinger. Vores tæppefliser er både nemme at håndtere og montere. De vejer mindre end andre traditionelle fliser, men har en fast, tekstil bagside.

Leg med farverne i din indretning. Hvis det er til privaten, kan du eventuelt vælge tæppefliser ude i entréen. På kontoret fortjener du og dine kollegaer at arbejde i en hyggelig arbejdsatmosfære, hvilket lækker indretning og god akustik er med til at skabe.

Vi tilbyder gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gardiner

Miljøtæpper også et fantastisk udvalg af gardiner. Uanset om du leder efter gardiner til stuen, soveværelset eller kontoret har vi et stort udvalg at vælge imellem. Lad os hjælpe med at skabe det perfekte look

Se vores gardinløsninger

Du kan se vores udvalg af gardiner her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner