Tilbud på gulvtæpper, gulve og gardiner

Tilbud hos Miljøtæpper

Se vores aktuelle tilbud

Herunder finder du et udpluk af vore mange gode tilbud!

Miljø Gulve, Tæpper & Gardiner ApS har siden 1976 været garant for en god handel. Vi har gennem flere år i branchen skabt et solidt kendskab til de absolut bedste produkter indenfor tæpper, gulve og gardiner og er i dag leveringsdygtige i komplette løsninger til privat og erhverv.

“Her & Nu”-tilbud på tæpper

Lige nu kan du finde aktuelle tilbud på et væg-væg tæppe kaldet Ege Rustic berber, som er et flot danskproduceret Berber-tæppe, fremstillet med tætte og faste løkker. Gulvtæppet giver en god gangkomfort grundet tæppets ekstra tykke bagside – dertil er tæppet også ekstra varmeisolerende, så gulvet ikke føles koldt at betræde. Dertil er tæppet behandlet med permanent antistat, som modvirker statisk opbygning i plast, og gør det mere modstandsdygtigt og sikrer tæppet en længere levetid. Tæppet er UV-behandlet og du får fem års plet-, slid- og falmningsgaranti ved køb af dette Berber-tæppe hos os.
Ikke nok med det, så tilbyder vi en besparelse på 71 kroner per kvadratmeter per køb af minimum 20 kvadratmeter tæppe. Det sikrer dig en stor besparelse ved du er på udkig efter et tæppe der skal afdække store kvadratmeter.

Benyt vores rabatkoder

Hos Miljø Gulve, Tæpper & Gardiner Aps kan du tilgå rabatkoder, som en del af vores aktuelle tilbud.

Du kan eksempelvis benytte rabatkoden “Tæpper2023” og spare ekstra 20% på  alle afpassede tæpper når du afregner ved kassen. Du kan altid finde et stort udvalg i afpassede tæpper hos os, og vi har tæpper indenfor alle prisklasser og i forskellige kvaliteter.

Lige nu kan du bruge rabatkoden “Tæpperest2023” og få 50% rabat. Rabatkoden er gyldig på vores online webshop og ude i vores butikker.

Ekstra store besparelser i vores restpartier

Ingen længe vil du kunne tilgå en side med et stort udvalg af vores restpartier, i trægulve, laminatgulve, vinyl gulve, løse tæpper, underlag og meget mere. Her finder du særdeles gode restpartier og kan spare op til 80% ved køb af et møbel fra vores restpartier. Indtil da kan du benytte dig af disse besparelser i vores 1600 kvadratmeter store butik i Rødovre. Du kan se vores udvalg i restpartier i vores online webshop lige her.

Få hjælp af vores kompetente medarbejdere

Hos Miljø Gulve, Tæpper & Gardiner Aps har vi en yderst kompetent medarbejderstab, der til dagligt vejleder både private og erhverv, der er på udkig efter tæpper, gulve eller gardiner, for at sikre den bedste løsning for dig eller din virksomhed. Vi sætter en dyd i at holde vores aftaler og skabe en god og langvarig kunderelation, der er baseret på gensidig tillid og gode løsninger.