Køb Persienner i Rødovre og Kastrup

Persienner hos Miljøtæpper

Persienner er det oplagte valg, hvis du ønsker høj funktionalitet og tilstrækkelig solafskærmning. De er populære, da de er fleksible og nemme at håndtere. Derudover er det lette at rengøre, hvilket gør dem egnet til især vådrum.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Vælg Persienner som gardiner

De vil bryde både køkken, badeværelse og entré. Her hos Miljøtæpper tilbyder vi persienner til enhver smag. Vi har både aluminiums- og træpersienner efter mål, som kan pryde dit hjem. De fås i forskellige lamelbredder, modeller og med et utal af forskellige desinner. Du er garanteret et minimalistisk og enkelt input til din boligindretning, hvis du vælger at pryde dine vinduer med persienner.

Indret med persienner i din bolig

Med persienner skaber du den perfekte balance mellem lys og udsyn. Du kan skabe varme og hygge i din bolig med persienner, og så vælger du selv, hvornår de skal trækkes for eller til. Når du vælger de tværgående persienner, har du selv mulighed for at indstille vinklen. Således kan du nemt indstille den perfekte afskærmning for solen uden at dække for dit udsyn ud til haven eller byen. Om du vælger persienner træ eller i aluminium er du garanteret et enkelt og klassisk look. Vores forskellige udvalg af farver giver dig samtidig mulighed for at matche dine persienner med et eventuelt løst tæppe. Hvis du har trægulv, kan du med fordel vælge persienner i træ, så valget af træ går igen i din bolig. Hvis du vil være lidt kreativ, kan du også lege med farverne og kontrasterne i hjemmet. Hvis du har vinylgulv, kan du eventuelt lege med kontrasterne fra vinylet til persiennerne.

Vi laver persienner efter mål. Blandt vores aluminiumspersienner kan du vælge 16, 25, 35, 50 og 70 mm mellemer. Vores træpersienner er lavet af kvalitetsdygtigt naturprodukt, som er velegnet som solafskærmning og rumdeler. Træpersiennerne tilbydes i 50 og 70 mm lemeller. Hvis du ønsker specialløsninger, er du mere end velkommen til at ringe til kundeservice. Vi forsøger at imødekomme dit ønske i forhold til muligheder og priser.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Sådan rengører du dine persienner

Persienner er heldigvis nemme og praktiske at håndtere. Mens gardiner typisk skal til vask, skal du rengøre dine persienner på en anden måde. Til rengøringen kan du købe en persiennebørste, hvis ikke kan du også klare det med en microfiberklud. Hvis persiennerne er fedtede, bør du tage dem med en vådserviet inden. Derefter bruger du rent vand, tilsæt eventuelt lidt opvaskemiddel og så er det klaret. Der er ingen grund til at hive de kradse rengøringsmidler frem. Både træpersiennerne og aluminiumspersiennerne har bedst ved at blive tørret af med en fugtig klud.

Derudover anbefaler vi ikke, at du tager dine persienner ned og vasker dem. Det er unødvendigt og tidskrævende. Det kan resultere i, at dine aluminiumspersienner får grimme knæk i siden, hvis du ikke håndterer dem forsigtigt. Hvis du alligevel føler, at dine persienner har brug for en mere dybdegående forårsrengøring, bør du være forsigtig.

Vi tilbyder også gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gulvtæpper

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige gulve, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulvtæpper.

Se vores gulvtæpper

Du kan se vores tulvtæpper her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner