Køb Plissegardiner i Rødovre og Kastrup

Plissegardiner hos Miljøtæpper

Hos Miljøtæpper har vi et stort udvalg af flot designede gardiner. Vores sortiment er valgt ud fra tanken om, at vores plissegardiner skal være godt design, og farverne skal kunne være en del af dansk indrettede hjem.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Plissegardiner som holder mange år

Vores plissegardiner er skabt i materialer, som gør, at du kan beholder dine gardiner i mange år ud i fremtiden, og der er derfor også sat stort fokus på, at vores gardiner skal kunne holde til den slitage, som de vil blive udsat for i hverdagen, uden at de vil miste deres flotte farver og smidige mekanismer. Hos Miljøtæpper kan du finde ny inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med flotte gardiner.

Sådan indretter du med plissegardiner

Der er mange forskellige måder at indrette på, når det kommer til plissegardiner. En af fordelene ved plissegardiner er, at de er en stor overflade hvor, for eksempel lamelgardiner kommer i mange forskellige dele, hvor lys ofte kan strømme ind og give striber af lys i rummet. Plissegardiner er derfor yderst veloplagte at have i for eksempel børneværelset eller soveværelset, hvor gardinerne kan afskærme for næsten alt indfaldende lys udefra. Hos Miljøtæpper kan du både få plissegardiner efter mål, hvilket gør, at dine plissegardiner vil passe perfekt til dine vinduer, mens du samtidig kan få plissegardiner med mørklægning. Plissegardiner mørklægning er en type af gardiner, som afskærmer for alt lys, så det bliver muligt at lægge et lokale helt mørkt, selv om der måske er morgen- eller aftensol udenfor.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Montering og vedligeholdelse

Hos Miljøtæpper er det muligt at få monteret dine vinduer i hjemmet, når de bliver leveret. Dog er det også muligt, at du selv, nemt og enkelt kan montere dine plissegardiner over dine vinduer.

Mangler du hjælp, er du velkommen til at tage kontakt til en af vores medarbejdere hos Miljøtæpper, som kan guide dig igennem monteringsprocessen. Vil du gerne vedligeholde dine plissegardiner, så er det en god ide at tørre dem af med en hårdt opvredet klud efter de er blevet monteret. På denne måde fjerne du oveerskydende farverester fra fabrikken, som ellers kan smitte af på dig og andet.

Når du efterfølgende skal vedligeholde dine plissegardiner, så er det en god ide at gøre det med en mikrofiber klud.

Dette skåner dine plissegardiner, når du skal rengøre dem, og det efterlader ikke striber af kalk eller andet, skulle du vælge sorte mørklægnings plissegardiner

Vi tilbyder også gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gulvtæpper

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige gulve, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulvtæpper.

Se vores gulvtæpper

Du kan se vores tulvtæpper her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner