Køb Laminatgulve Rødovre og Kastrup

Laminatgulve hos Miljøtæpper

Projekt nye gulve er ofte omstændigt samtidig med, at det kræver en række større og gennemtænkte beslutninger. Det er trods alt ikke hver dag, man skifter gulv.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Derfor er laminatgulve en god idé

Laminatgulve er et kombineret materiale, som på overfladen kan efterligne originale materialer såsom klinker, sten og træ.

Derfor kan du tilegne dig et gulv, som har netop det udseende, som du ønsker, men samtidig er af et stærkere materiale.

Således får du et gulv, som for eksempel ligner et originalt trægulv, men faktisk kun er et print af et. Det er simpelthen det bedste fra to verdener.

Denne type gulv findes i alverdens forskellige varianter, og derfor får du med laminatgulve et naturtro materiale, hvor du kan skabe din helt egen stil til din bolig.

Vi har sildebenslaminatgulve, mørkt eller lyst laminatgulv, gråt eller hvidt laminatgulv – vi har mange forskellige typer.

Du kan også personliggøre din bolig yderligere med vores store udvalg af diverse gardiner, hvor du med garanti vil kunne finde noget til vinduerne, som passer til gulvet.

Spørgsmål til laminatgulve

Sidder du med spørgsmål til, hvilke sildebenslaminatgulve vi har, størrelser på de forskellige modeller eller materialer, er du altid velkommen til at kontakte os både på telefon, e-mail og via vores kontaktformular.

Ønsker du råd, vejledning eller inspiration til dit nye gulvprojekt, assisterer vi også gerne med det.

Alternativt kan du tage et kig på vores webshop og kigge blandt vores mange forskellige typer af laminatgulve.

Laminatgulvet kan bruges til mange rum

Leder du efter en type gulv, der kan anvendes i så mange forskellige rum som muligt, er laminatgulvet en god løsning til dig. Det er slidstærkt, tåler lidt af hvert, og så kan du tilpasse udseende stort set lige, som du vil have det.

Det kan bruges i alle rum, men egner sig ikke godt til vådrum med høj fugtighed. Ser man dog bort fra badeværelset, vil du kunne lægge laminatgulve fra bryggers gennem køkkenet og hele vejen ud til børneværelserne. 

Farverne på dit laminatgulv kan desuden bruges til at binde indretningen i dit hjem sammen.

Et mørkt eller lyst laminatgulv kan fx være med til at dæmpe eller forstærke lyset i et rum. 

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Laminatgulve - Det sikre valg

Laminatgulve er for dig med børn, kæledyr, eller hvis du selv er lidt af en klodsmajor. Laminatgulve kan nemlig tåle lidt af hvert og er noget af det mest slidstærke, du kan finde inden for gulve.  

Gulvet kan betegnes som værende hverdagens gulv, da det imødekommer skidt og snavs, som du med lethed er i stand til at rengøre på dette gulv.

Derfor bliver laminatgulve ofte også betegnet som et meget praktisk gulv, da det netop er i stand til, at børnene skramler med LEGO-klodser, eller at hunden sætter kløerne i, eller du selv kommer til at trække spisebordsstolen hen ad gulvet.

Eksemplerne er mange, og du kan garanteret sætte dig ind i følelsen af at se et ordentligt hak eller en ridse blive lavet, som skærer lidt i hjertet.

Laminatgulve har evnen til at eliminere netop den følelse, og så har du én mindre bekymring i hverdagen.

Laminatgulve har en utrolig god og lang holdbarhed, og derfor kan du også regne med et flot gulv mange år ud i fremtiden.

Vi tilbyder også gulvtæpper

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige gulve, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulvtæpper.

Se vores gulvtæpper

Du kan se vores tulvtæpper her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gardiner

Miljøtæpper også et fantastisk udvalg af gardiner. Uanset om du leder efter gardiner til stuen, soveværelset eller kontoret har vi et stort udvalg at vælge imellem. Lad os hjælpe med at skabe det perfekte look

Se vores gardinløsninger

Du kan se vores udvalg af gardiner her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner