Køb Erhvervs Tæpper I Rødovre og Kastrup

Erhvervs Tæpper hos Miljøtæpper

Erhvervstæpper hjælper dig til at indrette og skabe flotte lokaler for at tiltrække kunder og give en indbydende atmosfære. Erhvervstæpper kan spille en central rolle i at opnå et professionel miljø.

Spar op til 80% på vores skarpe tilbud

Bredt udvalg af væg-til-væg tæpper

Hos Miljøtæpper finder du flotte erhvervs tæpper, som er skabt til at kunne holde til dagligdagens slid uden at gå på kompromis med et godt design.

I vores sortiment af erhvervs tæpper finder du mange forskellige farver, som alle er designet med henblik på at pryde danske erhvervslokaler.

Med erhvervs tæpper fra Miljøtæpper kan du være sikker på, at du får et godt produkt i gode materialer, som har en lang levetid.

Sådan indretter du med erhvervs tæpper

Vil du gerne have erhvervstæpper fra Miljøtæpper, så er der ikke mange indretningskrav at følge. Vores erhvervs tæpper er skabt til at gå fra væg-til-væg.

Dette er en anden løsning end vores løse tæpper, som kan flyttes rundt i lokalet efter velbefindende. Når du vælger en væg-til-væg løsning, så skal du ikke bekymre dig meget om, hvordan gulvet under tæppet ser ud.

Med vores erhvervs tæpper, så får du en flot løsning, som kan dække alle typer af gulv.

Vil du dog hellere have andet form for gulv i din virksomhed kan du finde inspiration til trægulve eller vinylgulve i vores sortiment.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig omkring hvad du ønsker og hvad du gerne vil høre mere om. 

Det er en god idé, at have gjort dig nogle tanker om design, produkter og hvad formålet er.

Jeg vil gerne kontaktes

Montering og vedligeholdelse af Erhvervstæpper

Hos Miljøtæpper kan du få leveret dine erhvervstæpper på din virksomheds matrikel. Dette betyder, at du ikke skal finde transportmuligheder, når den større mængde af tæppe skal frem. Derudover har du også muligheden for, at Miljøtæpper kommer og monterer dine nye erhvervs tæpper. På denne måde slipper du for selv at stå med opgaven, og du kan være sikker på et godt resultat. Når du vælger vores erhvervs tæpper, så er der flere forskellige muligheder for vedligeholdelse, som er vigtige at huske sig bag øret.

Du kan for eksempel vedligeholde dine erhvervs tæpper med en daglig støvsugning. Dette gør, at dine erhvervs tæpper beholder sin flotte farve, da du undgår, at snavs og skidt hænger ved i dit erhvervs tæppe. Har du større arealer med erhvervs tæppe, så kan det være en god ide at sørge for professionel rensning af tæppet en gang om måneden eller hver anden måned. Dette betyder, at dine tæpper altid er friske, og at pletter og andet ikke får lov til at sidde og lave mærker på dine erhvervs tæpper, som ikke kan komme af igen.

Vi tilbyder også gulvløsninger

Udover vores brede udvalg af miljøvenlige tæpper, tilbyder vi også en fantastisk mulighed for at bestille gulve.

Se vores gulvløsninger

Du kan se vores gulvløsninger her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores gulvløsninger

Køb matchende gardiner

Miljøtæpper også et fantastisk udvalg af gardiner. Uanset om du leder efter gardiner til stuen, soveværelset eller kontoret har vi et stort udvalg at vælge imellem. Lad os hjælpe med at skabe det perfekte look

Se vores gardinløsninger

Du kan se vores udvalg af gardiner her. Du kan også bestille tid til gulvbusen, hvis du bor i nærheden!
Se vores udvalg af gardiner

Ferielukket i Rødovre

Vores butik i Rødovre holder ferielukket fra d. 23/8 – 6/9, begge dage inklusiv.

Amager butikken er åben som normalt.