Book et møde med Miljoetaepper.dk

Bestil Tæppe- og Gardinbussen

Du kan booke gratis et besøg af vores tæppe- og gardinbus, hvis du bor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland og få 10% rabat på din bestilling.

Tæppe/gardinbus

Bor du inden for 30 kilometers radius af vores butikker i Kastrup eller Rødovre, kan du få gratis besøg af vores busser, der kan forvandle dit hjem. Vi bringer ikke kun et væld af lækre produkter med, men også over 50 års erfaring, som vi står klar til at dele med dig.

Vi går op i miljøet

Som vores navn antyder, går vi meget op i miljøet, og vil gøre vores bedste for at sikre en grønnere fremtid.

Grønt samarbejde med eksterne

Næsten alle vores partnere er CO2-neutrale og går meget op i at genbruge deres ressourcer, i så stor udstrækning at størstedelen er C2C-certificeret, hvilket betyder at vi tager afstand fra “brug og smid væk”-tankegangen

Genbrugsstationer

Hos Miljø Tæpper sørger vi for at sortere pap og plastik på genbrugsstationer, så hver en ressource genbruges.

En lys fremtid med bæredygtige løsninger som kerneværdi

Vi mener, det er vigtigt, at du får mulighed for at se og føle produkterne, inden du træffer beslutningen. Så tag imod vores tilbud og få en bedre idé om, hvad der passer til dit hjem. Og hvis vores eksperter overbeviser dig, belønner vi dig med 10% rabat på alle vores gardiner efter mål, markiser og solafskærmning samt en eventuel gratis opmåling. Alt du skal gøre, er at udfylde vores formular, så kontakter vi dig for at aftale et besøg.

Bestil bussen her

Giv os et kald på 36 70 36 70 eller udfyld formularen